Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Deze steensoort is vooral bekend vanwege de veelzijdigheid aan kleuren in tegels, waarbij wit de meest voorkomende kleur is. Er zijn echter ook varianten in zwart, bruin en zelfs roze. Tegenwoordig wordt marmer steeds vaker toegepast in accessoires, zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Marmer is helemaal in en wij laten je graag onze favorieten zien! 

Marmer in een uniek jasje

Marmer heeft van zichzelf al een unieke uitstraling, maar de mate van adering bepaalt het effect van het materiaal in je badkamer. Echt marmer is een kostbaar product, daarom wordt er steeds vaker gekozen voor marmerlook tegels die van keramiek gemaakt zijn. Er zijn zoveel verschillende varianten dat je zelf kunt bepalen welke look je aan je badkamer wilt geven. Donker marmer geeft je badkamer een stoere twist, terwijl licht marmer vaak een rustgevend gevoel geeft. De Onyx tegels van Jabostone zijn er zelfs in indrukwekkende roze, blauwe en turquoise kleuren, die de ruimte weer laten spreken. 

Donker blauwe marmer tegels
Roze marmer tegels
Beigen marmeren tegels

Marmeren waskommen

Ben je niet zo’n fan van marmeren tegels, maar houd je wel van de look van marmer? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor marmeren waskommen! Primabad biedt opbouwkommen in marmerlook die prachtig samengaan met neutrale kleuren, zoals een houten badmeubel. Ze zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten, van rond tot vierkant en van bruin natuursteen tot rustig wit marmer. Jij kiest wat je het mooiste vindt! 

Marmeren badkamermeubelen
Marmeren badkamer items

Marmerlook accenten

Om jouw badkamer compleet te maken, kun je ervoor kiezen om stylingitems in marmerlook te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een zeepdispenser en een tandenborstelhouder. Of ga voor een spiegel met een marmeren omlijsting. Je maakt je badkamer compleet door te kiezen voor kranen die perfect combineren met marmer. Goudkleurige kranen van Grohe zijn vaak een populaire keuze. 

Marmeren badkamer creëren

Ben jij helemaal fan van marmer in de badkamer? Of ben je op zoek naar meer inspiratie? De mogelijkheden om jouw ideale badkamer te realiseren zijn eindeloos. Maak een afspraak in een onze showroom en stel dé perfecte badkamer samen. Onze enthousiaste adviseurs staan voor je klaar! 

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen