Axor

Wastafel-, badkranen en douchesets

De finishing touch voor je nieuwe badkamer? De kraankeuze. Terwijl een eenvoudige en neutrale optie altijd mogelijk is, biedt Axor een schitterende collectie voor de designliefhebber. Met het principe ‘form follows function’ creëert dit merk in samenwerking met toonaangevende architecten en ontwerpers een indrukwekkende reeks wastafelkranen, badkranen en douchesets.

Sieraden voor je badkamer

Van strakke en kubistische ontwerpen tot meer organische lijnen, elke kraan heeft zijn eigen unieke karakter. Wat deze kranen en douchesets gemeen hebben, is hun prachtige esthetiek, hoogwaardige kwaliteit en oog voor detail. Verkrijgbaar in diverse finishes en metaalkleuren, bieden ze de mogelijkheid om te kiezen tussen een opvallende kraan die contrasteert met je wastafel of tegels, of juist harmonieus samensmelt. Populair is het krachtige polished black chrome, maar ook brushed gold voegt echt een vleugje elegantie toe aan je badkamer. Een waar genot!

Perfectie

Al meer dan 25 jaar belichaamt AXOR luxe in badkamerdesign met een assortiment van mengkranen, douches, wastafels, baden en accessoires. Deze unieke objecten en complete collecties worden vervaardigd volgens de hoogste esthetische en technologische normen. Elk AXOR ontwerp is tijdloos, duurzaam en getuigt van een efficiënt gebruik van grondstoffen. Als functionele meesterwerken verdienen ze waardering als designobjecten. Tijdens de productie wordt voortdurend aandacht besteed aan de kleinste details, en met het ongeëvenaarde scala aan speciale oppervlakken is er altijd een optie die de persoonlijkheid van de eigenaar weerspiegelt.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen