Jabostone Tegelgroothandel

Al meer dan 15 jaar is Jabostone een toonaangevende speler in de tegelindustrie, waaronder vloer- en wandtegels van natuursteen en keramiek. Wat Jabostone zo bijzonder maakt, is dat zij de essentiële schakel zijn tussen fabrikanten, retailers en eindgebruikers. Hun toewijding aan innovatie heeft Jabostone een reputatie bezorgd als betrouwbare en vooruitstrevende leverancier van hoogwaardige tegels.

Showroom

De showroom – een plek waar dromen en ideeën werkelijkheid worden. Jabostone heeft een ruime showroom van 750 m² in het noorden van het land, Venlo, waar de keramische tegels uit Italië en Spanje gepresenteerd worden. Stoere en robuuste betonlook tegels, levensechte natuursteenlook tegels, decoratieve tegels, trendy kleurrijke tegels; alles vind je in de showroom.

Jabostone: Innovatieve Tegelbeleving in de Showroom

Jabostone erkent het belang van deze ruimte voor zowel de retailer als de eindklant. Daarom zet Jabostone zich in om niet alleen de beste tegels te leveren, maar ook om van ieder klantbezoek aan de showroom een unieke ervaring te maken. Jabostone legt de focus op interactieve belevingen. Hun geavanceerde QR-codeplatform biedt een naadloze manier om klanten en showroomverkopers directe toegang te geven tot essentiële productinformatie, en dat in de huisstijl van elke individuele ondernemer. Daarnaast biedt Jabostone een breed scala aan mogelijke opstellingen, waarmee retailers de showroom kunnen personaliseren en verrijken en de beleving voor de eindklant wordt versterkt.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen