Luca Sanitair

Gestart in 2002 met een uniek concept van vloerwissers, heeft Luca Sanitair zich in de loop der jaren getransformeerd tot een toonaangevende groothandel in hoogwaardig Italiaans design sanitair. Wat begon als een niche in de markt, breidde zich al snel uit met baden, wastafels, en diverse accessoires. De strategische samenwerkingen met bekende Italiaanse fabrikanten zoals Globo, Bongio, GB Group, Das en Capannoli heeft het assortiment verrijkt, waardoor Luca Sanitair sinds 2021 een compleet aanbod kan garanderen.

Innovatie en ‘Specials’ in Design

Bij Luca Sanitair draait het niet alleen om traditioneel sanitair. In een voortdurende zoektocht naar vernieuwing heeft de groothandel ‘specials’ ontwikkeld die voldoen aan de specifieke wensen van hun klanten. Het innovatieve Futuro Flush toilet is daar een prachtig voorbeeld van; duurzaam en waterbesparend. Daarnaast is de Bagno Metallo serie een eyecatcher op zich, met baden en wastafels voorzien van een verfijnde metalen coating, wat het geheel een luxe en moderne uitstraling geeft.

Persoonlijk, Betrokken en Dankbaar

Luca Sanitair staat niet alleen bekend om zijn exclusieve producten, maar ook om zijn persoonlijke aanpak. Het hechte team streeft ernaar om dealers zo snel en adequaat mogelijk te ondersteunen, zodat klanten van het juiste advies worden voorzien. “Onze relaties zijn ons dierbaar en verdienen een persoonlijke benadering”, zegt Albert. “Door samen te werken en elkaar te ondersteunen, kunnen we verder groeien en onze klanten nog beter bedienen”. Kom naar Bad in Beeld Bodegraven en bekijk het Luca Sanitair assortiment.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen